Privacy Policy

De Privacy Policy geldt voor iedereen die de webshop van By Cleo bezoekt.

By Cleo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. By Cleo zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

By Cleo gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u dit niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

By Cleo verkoopt uw gegevens niet
By Cleo zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij By Cleo 
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.  Uw gegevens zullen echter te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van By Cleo of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Op onze website zijn buttons geplaatst om webpagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Instagram en Facebook. Door gebruik van deze buttons wordt er een cookie vanuit Facebook of Instagram geplaatst, wij hebben daar geen invloed op. Voor meer informatie over wat deze bedrijven met uw gegevens doen, moeten wij u doorverwijzen naar hun website.

Voor meer informatie raadpleeg ons uitgebreide cookiebeleid

Recht van inzage gegevens
U heeft te allen tijde het recht om uw bij ons bekende gegevens op te vragen en in te zien, aan te passen of te verwijderen. Indien gewenst stuurt u dan een email naar info@bycleo.nl

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze webshop verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uw gegevens uitsluitend in het kader van de door u gevraagde dienst.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in de privacyverklaring genoemde doelen;

  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Verzendadres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens

Registreren
Mocht u een account aanmaken op onze website dan bewaren we de door u verstrekte persoonsgegevens. Wij bewaren deze zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Wij zullen de door u verstrekte gegevens niet aan derden verstrekken. Bij het hebben van een account op onze website kunt u zelf in het portaal inloggen en toegang krijgen tot de gegevensbeheer omgeving. Waarin u zelf zaken kunt instellen, opgeven of wijzigen.

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van de door u opgegeven persoonsgegevens.

Reclame
Wij kunnen u naast de informatie op de website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten. Dit echter alleen wanneer u zich in hebt geschreven voor onze nieuwsbrief.

  • Per email
  • Via sociale media

Chatfunctie en nieuwsbrief
Via onze website heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen via de chatfunctie. Hiervoor vult u wanneer de chat offline is enkele gegevens in, deze gegevens zullen net als de aard van uw bericht kunnen worden bewaard. U kunt zelf kiezen welke gegevens u invult bij dit bericht. Deze gegevens zijn nodig voor de correcte afhandeling van uw vraag of opmerking.

Wij bieden een nieuwsbrief waarin wij mensen die geïnteresseerd zijn op de hoogte houden van de nieuwste producten, acties en diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden van de nieuwsbrief. U kunt er bij het bezoeken en bestellen via onze website zelf voor kiezen om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Publicatie
Wij publiceren uw gegevens niet.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe onze bezoekers de webwinkel gebruiken. Om Google Analytics te gebruiken hebben we een bewerkersovereenkomst afgesloten, hierdoor zijn er afspraken gemaakt hoe er om wordt gegaan met de verkregen data. Google kan deze gegevens aan derden verschaffen mits Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. Wij hebben hier geen invloed op.

Om de informatie te verzamelen plaatst Google Analytics cookies, hier hebben wij geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd, uw IP-adres wordt niet meegegeven.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen;

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of ook wel SSL genoemd) Hier worden alle gegevens tussen u en onze website afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.
  • Wij houden logs bij van alle aanvragen van persoonsgegevens.

Wijzigingen in onze privacyverklaring
Wij houden het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is aan te raden deze privacyverklaring regelmatig raad te plegen zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen omtrent het privacy beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@bycleo.nl

Wanneer u inzage wilt in de gegevens die By Cleo over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt laten wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, deze wilt laten verwijderen of afschermen dan kunt u ook contact opnemen met info@bycleo.nl

Wij zullen u binnen 2 weken antwoord en uitsluitsel geven omtrent uw verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering. Om misbruik te voorkomen zullen wij u vragen om u te identificeren.

Autoriteit persoonsgegevens
Wij helpen u ook graag verder als u klachten heeft over de afhandeling van uw persoonsgegevens. U heeft op grond van de privacywetgeving recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:

  • By Cleo
  • info@bycleo.nl

Laatste wijzigingen in deze privacy policy zijn gemaakt op 23 april 2018